جهت شرکت در سومین جشنواره علمی سلمان فارسی (خندق) 96 فرم ارسال آثار را از طریق سایت جشنواره و یا کانال تلگرام جشنواره دریافت کنید.

شما اینجا هستید

خانه

جشنواره علمی سلمان فارسی (خندق) 94

جشنواره علمی پدافند غیرعامل
«جشنواره سلمان فارسي(خندق) 94»

گزارش نهایی  پساجشنواره 94

تصویر لوگو

دانلود تصویر بزرگ پوستر

دانلود فایل بسته کامل پوستر، لوگو، بروشور و فرم ارسال ثبت اختراع

تاریخ برگزاری:‌هفته اول آبان ماه 1394(به مناسبت هفته پدافند غیرعامل)

مکان برگزاری:  دانشگاه جامع امام حسین (علیه السلام)

• حضرت امام خمینی(ره):

رعایت اصول ایمنی و حفاظتی مراکز و صنایع و ایجاد پناهگاه‌های جمعی برای مردم و کارگران که این اختصاص به زمان جنگ ندارد‌، بلکه طریقه احتیاط در هر شرایط است.

• مقام معظم رهبری:

پدافند غیرعامل مثل مصونیت سازی بدن انسان است. از درون ما را مصون می‌کند. معنایش این است که ولو دشمن تهاجمی هم بکند و زحمتی هم بکشد و ضرب و زوری هم بزند، اثری نخواهد کرد. این پدافند غیرعامل نتیجه‌اش این است. ببینید چقدر مهم است که ما این حالت را در کل پیکره کشور و جامعه در دستگاه‌های مختلف بوجود بیاوریم. کاری کنیم که همت ما فقط مصروف به این نباشد که دشمن را منصرف کنیم یا برای مقابله خودمان را آماده بکنیم. نه، کاری کنیم که ما مصونیت در خودمان بوجود بیاوریم. این با پدافند غیرعامل تحقق پیدا می‌کند. بنابراین این مسئله، مسئله بسیار مهمی است که بایستی راه بیفتد.

1.  اهداف
  1. شناسایی، معرفی و ارج نهادن به مقام والای دانشمندان، پژوهشگران، مخترعان، مبتکران و همچنین سازمان ها، نهادها و دستگاه­های لشگری و کشوری برتر پدافند غیرعامل در عرصه ملی؛
  2. ایجاد همسویی، ساماندهی، الگوسازی، جلب مشارکت، ایجاد انگیزه و در نتیجه رشد و توسعه همه جانبه دفاع غیرعامل؛
  3.  ایجاد بانک اطلاعاتی از دانشمندان، پژوهشگران، مخترعان، مبتکران و همچنین سازمان ها، نهادها و دستگاه های لشگری و کشوری؛
  4. توسعه دانش، پژوهش، فعالیت­های علمی و آموزشی پدافند غیرعامل؛
  5. هم افزایی، هم گرایی و ایجاد وحدت رویه در پژوهش­های لایه دفاعی کشور؛
  6. زمینه سازی و توسعه آینده پژوهی در حوزه پدافند غیرعامل؛

1.  منظور
  1. شناسايي، جذب و پرورش استعدادها در زمينه‌هاي علمي؛
  2. فرهنگ­سازی پدافند غیرعامل در سطح ملی؛
  3. ساماندهی و ایجاد ساختار سازمان یافته پژوهش­ها و فعالیت­های تحقیقاتی پدافند غیرعامل؛
  4. حمايت‌ و هدایت­هاي مادي و معنوي از برگزيدگان جشنواره؛

1.  محورهای فعالیت جشنواره

جشنواره در محورهای آموزشی و پژوهش­های بنیادی، کاربردی، توسعه­ای، اختراع، نوآوری، ابتكار، مهندسي پدافند غير عامل و فن­آوري­هاي نوين جهت مقابله با تهدیدات و استفاده از فرصت­ها و مزیت­ها با رویکرد پدافند غیرعامل فعالیت می­نماید.

1.  ارکان جشنواره
  1. شورای سیاستگذاری؛
  2. دبیر جشنواره؛
  3. دبیرخانه دائمی جشنواره؛