درباره نشریه

نشریه علمی «پدافند غیرعامل»، بر اساس مجوز به شماره نامه 1390/233414 از سوی کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورخ 1390/11/15 و پروانه انتشار به شماره ثبت 124/3598 مورخ 1388/7/26 از سوی معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از زمستان 1388 توسط دانشگاه جامع امام حسین(ع) منتشر می شود.

هدف این نشریه فراهم آوردن بستری مناسب برای تبادل اطلاعات و انتشار نتایج مطالعات و پژوهش های علمی، فنی و تخصصی دانشمندان، استادان، پژوهشگران و دانشجویان حوزه های مرتبط با پدافند غیرعامل جهت اعتلای سطح دانش نظری و علمی آنان و نیز تهیه ی مجموعه‌ای مفید است.

نشریه علمی پدافند غیر عامل به سردبیری دکتر مهدی مدیری (استاد دانشگاه صنعتی مالک اشتر) از شماره بهار سال 1391 به بعد موفق به اخذ مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری شد. (لینک نشریه در سامانه نشریات علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری)

این نشریه با رعایت نکات بخش راهنمای نویسندگان، در حوزه های ذیل به صورت رایگان مقاله می پذیرد:

آمایش و دفاع سرزمینی (سیستم اطلاعات مکانی (GIS) و سنجش از دور (RS)، مکان‌یابی مراکز و مجتمع های حیاتی، حساس، عرصه‌های ایمن و پناهگاههای جمعی، چند منظوره سازی،پدافند کالبدی(مصون سازی زیرساخت ها، شریان های حیاتی، خطوط انتقال انرژی و ...)،CCD (استتار نوین، اختفا، پوشش‌های مدرن، ماکت‌های فریب، روش‌های شناسایی و...)، استحکامات‌ دفاعی (شبیه‌سازی ضربه، نفوذ و انفجار) ‌فناوری‌های نوین در مصالح مقاوم،‌ سازه‌های مدفون و نیمه مدفون، سازه‌های زیرزمینی، تونل و سازه های هیدرولیکی،سد و موانع، دفاع آبی، موانع و شبیه سازی های دفاعی، مهندسی مدیریت بحران ناشی از تهاجم،مدیریت انرژی، پدافند مردم محور (دفاع غیرنظامی و ترکیبی از آن)، پدافند شهری،پدافند و تاب آوری سایبری،سایر موارد مرتبط

مخاطبان نشریه: مخاطبان این نشریه را محققان، اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها، متخصصان رشته های GIS، مدیریت بحران و حوزه های مرتبط تشکیل می دهد.

تذکر: مقاله‌های ارسالی نباید در نشریه ها و یا کنفرانس‌های داخلی و خارجی چاپ و یا به صورت هم‌زمان ارسال شده باشند.

علاقه مندان می توانند جهت ارسال مقالات خود و دریافت اطلاعات تکمیلی به پایگاه رسمی نشریه مراجعه نمایند.

مجوز نشریه و حق چاپ

همه مقالات منتشر شده توسط این نشریه تحت مجوز Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0) منتشر می‌شوند که امکان استفاده، توزیع و بازتولید نامحدود محتوا را در تمام رسانه‌ها تا زمانی که نویسنده و منبع اصلی به درستی تایید و ذکر شده باشند، می‌دهد. همچنین نویسندگان حق چاپ و انتشار کامل را بدون محدودیت حفظ می کنند.

دسترسی آزاد

نشریه پدافند غیرعامل یک نشریه با دسترسی آزاد است و تمامی مطالب به صورت رایگان و بدون هزینه در اختیار کاربران قرار می گیرد. کاربران مجاز به خواندن، دانلود، کپی، توزیع، چاپ، جستجو یا پیوند به متون کامل مقالات یا استفاده از آنها برای هر هدف قانونی دیگر هستند.

ناشر

نشریه پدافند غیر عامل تحت مالکیت و انتشارات دانشکده و پژوهشکده پدافند غیر عامل دانشگاه جامع امام حسین(ع) می باشد.

سیاست آرشیو

باتوجه به سیاست آرشیو مقالات نشریه، مقالات علاوه بر سایت خود نشریه در کتابخانه ملی ایران ذخیره می گردد.

هزینه‌ها

این نشریه هیچ هزینه‌ای از خوانندگان یا نویسندگان دریافت نمی کند و هیچ هزینه اشتراکی برای مخاطبان ندارد.

تبلیغات

نشریه پدافند غیر عامل هیچگونه تبلیغاتی را در سایت و مقالات مجله نمی پذیرد.

سیاست تخفیفی

از آنجا که هیچ هزینه‌ای جهت ارسال، بررسی و چاپ مقالات دریافت نمی‌شود، این مجله سیاست تخفیفی در هزینه چاپ مقاله ندارد.