در این پژوهش، محاسبات لازم برای تعیین حفاظ فـوقانی مناسب در یک پناهگاه انفرادی، جهت مقابله با تابشهای نوتـرون و گامای حاصل از انفجارات هستهای اورانیومی صورت گرفته است. ابتدا حفاظهای مختلف برای حفاظت در برابر تابشهای گاما و نوترون را مورد بررسی قرار دادهایم. برای یک فانتوم شبیهسازی شـده انسان، با استفاده از روش مـونتکارلو و بهرهگیری از کد MCNPX، به ازای یک نوترون و یک پرتو گاما، میزان دز جذب شده در اندامهای مختلف بدن محاسبه شده است. سپـس با استفاده از اطلاعات داده شده از تابشهای هستهای نوتـرون و گامـای حاصل از انفجار بمبهای اورانیومـی با قدرتهای مختلف، میزان دز رسیده به آدمک انسانی بررسی شده است. با استفاده از محاسبه دز کل رسیده به آدمک، حفاظ مناسب برای پناهگاه میتواند تعیین گردد.
قاسمآبادی, داود, & منصور شریفلو, ناصر. (1389). محاسبه میزان دز جذب شده ناشی از انفجار بمب اورانیومی در افراد و تعیین حفاظ هستهای مناسب برای یک پناهگاه انفرادی. پدافند غیرعامل, 1(2), -.
MLA
داود قاسمآبادی; ناصر منصور شریفلو. "محاسبه میزان دز جذب شده ناشی از انفجار بمب اورانیومی در افراد و تعیین حفاظ هستهای مناسب برای یک پناهگاه انفرادی", پدافند غیرعامل, 1, 2, 1389, -.
HARVARD
قاسمآبادی, داود, منصور شریفلو, ناصر. (1389). 'محاسبه میزان دز جذب شده ناشی از انفجار بمب اورانیومی در افراد و تعیین حفاظ هستهای مناسب برای یک پناهگاه انفرادی', پدافند غیرعامل, 1(2), pp. -.
VANCOUVER
قاسمآبادی, داود, منصور شریفلو, ناصر. محاسبه میزان دز جذب شده ناشی از انفجار بمب اورانیومی در افراد و تعیین حفاظ هستهای مناسب برای یک پناهگاه انفرادی. پدافند غیرعامل, 1389; 1(2): -.