استفاده از تصاویر هوایی برای شناسایی اهداف بسیار متداول است. ویژگی غالبی که در این تصاویر برای تفکیک اهداف مورد استفاده قرار میگیرد، مشخصههایی از قبیل رنگ، طیف و بافت میباشند. ابزارهایی مثل طبقهبندی کنندهها، از این مشخصهها جهت شناسایی اهداف استفاده میکنند. در این تصاویر، تفکیک اهدافی که از نظر ویژگی رنگ و طیف مشابه باشند، یا امکانپذیر نبوده و یا با دقت پایین ( بویژه در مناطق مرزی بین کلاسها ) انجام میگیرد. این محدودیت در تصویربرداری مرئی، مبنایی برای برخی از اقدامات پدافند غیر عامل میباشد. از آنجا که در چند ساله اخیر امکان استفاده از دادههای لیدار فراهم شده است، در این مقاله روشی برای افزایش صحت طبقهبندی پوششها و اهداف براساس تصاویر هوایی و تصاویر حاصل از دادههای لیداری ارائه شده است. نتایج پیادهسازیها نشان میدهد که استفاده همزمان از تصاویر هوایی و لیداری نسبت به استفاده تکتک از این تصاویر در شناسایی اهداف، عملکرد بسیار دقیقتری بویژه در مناطق مرزی بین کلاسها ارائه میدهد. وارد شدن برخی از ویژگیهای منحصر بفرد از دادههای لیداری در تصمیم گیری جهت شناسایی اهداف از قبیل ارتفاع، استتار اهداف براساس ویژگیهای تصویر برداری مرئی از قبیل رنگ را بی اثر میکند.
دهقانی, حمید, دستجردی, سیده آرزو, & وفادارعلی, هادی. (1389). ارائه روشی جدید جهت بهبود صحت طبقهبندی اهداف در تصاویر هوایی براساس دادههای لیداری و ادغام در سطح تصمیم. پدافند غیرعامل, 1(4), -.
MLA
حمید دهقانی; سیده آرزو دستجردی; هادی وفادارعلی. "ارائه روشی جدید جهت بهبود صحت طبقهبندی اهداف در تصاویر هوایی براساس دادههای لیداری و ادغام در سطح تصمیم", پدافند غیرعامل, 1, 4, 1389, -.
HARVARD
دهقانی, حمید, دستجردی, سیده آرزو, وفادارعلی, هادی. (1389). 'ارائه روشی جدید جهت بهبود صحت طبقهبندی اهداف در تصاویر هوایی براساس دادههای لیداری و ادغام در سطح تصمیم', پدافند غیرعامل, 1(4), pp. -.
VANCOUVER
دهقانی, حمید, دستجردی, سیده آرزو, وفادارعلی, هادی. ارائه روشی جدید جهت بهبود صحت طبقهبندی اهداف در تصاویر هوایی براساس دادههای لیداری و ادغام در سطح تصمیم. پدافند غیرعامل, 1389; 1(4): -.