تأمین امنیت اطلاعات و حصول اطمینان از عدم دسترسیهای غیر مجاز به اطلاعات سری در کشور و پایداری و خللناپذیری در فعالیت شبکههای الکترونیکی مدیریت و کنترل کشور (در سطح ملی و بخشی)، از جمله مهمترین اهداف کلان پدافند غیرعامل در حوزه IT هستند. یکی از مهمترین ابزار مورد استفاده برای رسیدن به این اهداف، دانش رمزنگاری و کاربرد آن در طراحی شبکههای الکترونیکی امن کشور میباشد. از آنجا که رمزهای جریانی، قابلیتهای فراوانی در کاربردهای رمزنگاری برخط و با حجم داده بسیار زیاد دارند و نیز بهطور گسترده در شبکههای الکترونیکی استفاده میشوند، لذا لازم است تحقیقات زیادی در زمینه طراحی و پیادهسازی آنها انجام شود. در این مقاله، شبیهسازی و پیادهسازی یک رمز جریانی خودهمزمان آشوبی کلمهمحور به نام CPS3 روی یک نوع پردازنده 8 بیتی خاص به نام ATMEGA128 مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته و با رمزهای منتخب در پروژه eSTREAM از نظر حجم حافظه مصرفی و سرعت تولید دنباله کلید مقایسه میشود.
یزدانپناه, محمود, & خادم, بهروز. (1390). شبیهسازی و پیادهسازی یک رمز جریانی خودهمزمان بومی (CPS3) جهت تأمین امنیت دادهها در شبکههای الکترونیکی کشور. پدافند غیرعامل, 2(3), -.
MLA
محمود یزدانپناه; بهروز خادم. "شبیهسازی و پیادهسازی یک رمز جریانی خودهمزمان بومی (CPS3) جهت تأمین امنیت دادهها در شبکههای الکترونیکی کشور", پدافند غیرعامل, 2, 3, 1390, -.
HARVARD
یزدانپناه, محمود, خادم, بهروز. (1390). 'شبیهسازی و پیادهسازی یک رمز جریانی خودهمزمان بومی (CPS3) جهت تأمین امنیت دادهها در شبکههای الکترونیکی کشور', پدافند غیرعامل, 2(3), pp. -.
VANCOUVER
یزدانپناه, محمود, خادم, بهروز. شبیهسازی و پیادهسازی یک رمز جریانی خودهمزمان بومی (CPS3) جهت تأمین امنیت دادهها در شبکههای الکترونیکی کشور. پدافند غیرعامل, 1390; 2(3): -.